U betaald bij ons veilig met iDEAL! Kwaliteitsboxspring.nl is CBW Erkend!

Koudschuim matras Siver HR

Koudschuim Matras Aanbieding Silver

Ons best verkochte Koudschuim Matras in 2011 én 2012! Een echte topper uit onze koudschuim matrassen collectie.

Specificaties:

Dikte:
22cm
Kern: 18cm hoogwaardig Koudschuim HR60
Zones: 7 Zones 3-dimenionaal ingesneden
Hardheid: Leverbaar in Soft en Hard
Tijk: Elastisch dubbeldoeks tijk (anti-allergisch) met zilverdraad doorstikt (anti-bacterieel) met handgrepen, afristbaar en wasbaar op 60 graden

Dit matras is geschikt voor elk type bedbodem, zowel vlak als electrisch verstelbaar

Garantie: 5 Jaar

Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op.


Product Omschrijving

Koudschuim matrassen

De term 'koudschuim' is afgeleid van de term 'cold cure moulding'. Het is een schuimsoort die gekenmerkt wordt door een open cel structuur. Bij het inveren van het schuim zorgt de open celstuctuur er voor dat het matras weer terug in de oude vorm komt. Het materiaal is vormvast en kuilvorming komt dan ook niet voor. Vormvast houdt ook in dat de levensduur van het koudschuimmatras zeer goed is. Het advies is 10 a 15 jaar afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Door de open celstructuur heeft het matras een uitstekend ademend vermogen. Hierdoor heeft het koudschuim matras een goede luchtventilatie en voert het transpiratievocht goed af. Een ander voordeel is dat het geschikt is voor alle gewichtsklassen. Dit komt doordat de veerkracht wordt uitgedrukt in HR (High Risilience). Natuurlijk materiaal begint bij HR35 koudschuim en loopt op tot hoogwaardig HR60 koudschuim, hoe hoger het getal des te hoger het ligcomfort.

Deze ligt in onze showroom in Hoorn

 


formaat     hardheid   
prijs: € 395,00